در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404
nus.ac.ir

انعقاد تفاهم نامه فی مابین دانشکده دختران نجف آباد ودفتر فدراسیون جهانی مخترعان در جمهوری اسلامی ایران

تفاهمنامه همکاری میان دانشکده سمیه نجفآباد و فدراسیون جهانی مخترعان جهت تحقق اقتصاد مقاومتی با حضور نماینده دفتر فدراسیون جهانی مخترعان منعقد شد.


به گزارش روابط عمومی دانشکده دختران نجف آباد ، 96/10/19
تفاهم نامه همکاری میان دانشکده فنی وحرفه ای دختران نجف آباد وفدراسیون جهانی مخترعان جهت تحقق اقتصاد مقاومتی با حضور مهندس کامیار فرامرزی نماینده دفتر فدراسیون جهانی مخترعان در جمهوری اسلامی ایران ،معاونت عمرانی فرمانداری نجف آباد مهندس جعفر زاده ،اعضای هیات مدیره خانه صنعت ومعدن شهرستان وصنعتگران شهرستان،ریاست اداره کارواموراجتماعی ،ریاست دختران نجف آباد ،معاونین،همکاران منعقد و درحضور جمعی از رسانه های خبری به امضا رسید

 

الهام ایمانیان درجلسهای پیرامون انعقاد تفاهمنامه همکاری میان دانشکده فنی و حرفهای سمیه و فدراسیون جهانی مخترعان، اظهار کرد: از مهمترین اهداف این تفاهمنامه، تشکیل کارگروه مشترک دانشگاه و فدراسیون جهت توسعه تعاملات، برنامهریزیهای مشترک، ایجاد بسترهای لازم برای انجام فعالیتهای آموزشی مرتبط با اختراعات و ارائه خدمات مشاورهای تخصصی است. همکاری هر چه بیشتر در زمینه­های علمی، پژوهشی، مشاوره­ای و خدمات تخصصی فی­مابین به منظور بهینه سازی و بروز خلاقیت و ارتقای نوآوری با استفاده از ظرفیت­ها و امکانات موجود در دانشگاه و فدراسیون در راستای تحقق اهداف توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می­باشد.

رییس دانشکده فنی و حرفهای سمیه در ادامه افزود: هماهنگی و همکاری در برگزاری نمایشگاههای بینالمللی، ایجاد زمینههای مناسب برای ظهور، پرورش و حمایت از خلاقیت نیروهای جوان، شناسایی و هدایت ایدههای ناب، اعزام مخترعین دانشگاه به مسابقات و نمایشگاههای بینالمللی از دیگر اهداف انعقاد این تفاهمنامه است.

رئیس دانشکده فنی و حرفهای سمیه در ادامه خاطرنشان کرد: دانشگاههای فنی و حرفهای، دانشگاه نسل سوم است که شاخص بارز این دانشگاهها پژوهشهای کاربردی است که پتانسیل بالایی در بحث تولید، کارآفرینی و درآمدزایی دارند.

فدراسیون بین المللی مخترعان IFIA یک سازمان مردم نهاددرسال2002درایران فعالبت خود راآغاز کردوازسال2006 کرسی ثابت به ایران داده شدوازسال 2014دبیر کل این فدراسیون به آقای رستگار ازایران واگذارشده است و با گردهم آیی انجمن های مخترعان هفت کشوراروپایی )انگلستان، سوئد، نروژ، فرانسه، هلند، سوئیس و آلمان( در انگلستان زیر نظر سازمان ملل متحد راه اندازی به کار خود ادامه می دهد .

مقر اصلی این فدراسیون در سوئیس و دفتر دبیرکل آن در تهران ایران است. این فدراسیون جهانی نیز مانند دیگر فدراسیون های جهانی غیردولتی است و از هر کشور جهان یک نهاد غیردولتی را به عضویت رسمی می پذیرد که هم اکنون، انجمن های مخترعان بیش از ۱۲۵ کشور جهان عضو رسمی این فدراسیون هستند

مهندس کامیار فرامرزی مدیر بخش جوانان دفتر فدراسیون مخترعین در ایران ضمن اشاره به اعلام آمادگی فدراسیون جهت هر گونه همکاری برای توسعه فرهنگ خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی و حضور در عرصه های بین المللی و اشاره به اهداف کلی فدراسون از جمله حمایت مادی، معنوی و حقوقی از مخترعان جهان است. در این راستا، این فدراسیون اعطاءکننده جوایز در مسابقات بین المللی اختراعات در بیش از ۱۲۵ کشور جهان است.که  ایجاد و توسعه ساختارها و زیربناهای لازم برای حمایت از افراد خلاق و نوآور در جهان- ایجاد انگیزه در نیروهای خلاق در جهت کارآفرینی و توسعه فناوری- افزایش آگاهی عمومی نسبت به روند توسعه فناوری برای ابتکارو نوآوری که از اهداف کلی فدراسیون نام برد 

فرامرزی به سیاستهای فدراسیون هم اشاره ای داشتند وگفتند شناخت سازوکارهای فرآیند نوآوری و نحوه تقویت آن در سطح بین المللی -  شناسایی افراد خلاق و نوآور و نیازهای مخترعین -  شناسایی مراکز و موسسات حمایتکننده و هماهنگی با آنها در جهت حمایت از مخترعین - ظرفیتسازی نوآوری - ایجاد تسهیلات و حمایت مالی درسطح بین المللی و  جستجوی منابع مالی وارتباط با صندوقهای مالی و اعتباری حمایت کننده ازمخترعین و ایجاد بانک اطلاعات برای مخترعین از سیاستهای  دفتر فداراسیون مخترعین در جمهوری اسلامی ایران می باشد

این فدراسیون مسئول برگزاری المپیاد اختراعات و جام جهانی اختراعات و حمایت کنندة برگزاری مسابقات جهانی اختراعات، نمایشگاه های تخصصی و بین المللی اختراعات، کنفرانس ها، و کارگاه های آموزشی مخترعان است.

   وی درباره جایگاه این فدراسیون در تحقق اقتصاد دانشبنیان، افزود: تبدیلشدن دانشگاهها به بنگاههای اقتصادی و واحدهای عملیاتی با استفاده از ایدههای دانشجویان نخبه بدون نیاز به دخالت مستقیم دولت و تحقق اقتصاد مقاومتی و دانشبنیان از مهمترین اهداف این فدراسیون در داخل کشور است.

نماینده فدراسیون جهانی مخترعان در پایان خاطر نشان کرد: فعالیتهای فدراسیون جهانی در سراسر جهان باعث شد کشوری چون کره جنوبی در طول 25 سال جزو 5 کشور اول اقتصاد جهان شودوعلت اصلی بیکاری کشته شدن خلاقیت در بین جوانان و عدم بهره بردن از ایدههای جدید است.

  مهندس احمدرضا جعفرزاده معاون عمرانی فرمانداری نجفآباد نیز با اشاره کوتاهی به فعالیتهای اقتصادی شهرستان نجفآباد اظهار کرد: این شهرستان با دارا بودن یک هزار و 500 کارخانه و کارگاه صنعتی، 30 درصد صنایع استان اصفهان را به خود اختصاص داده و حدود 45 هزار کارگر در 12 شهرک و ناحیه صنعتی در حال فعالیت هستند و با وجود داشتن 10 مرکز آموزشی عالی در این شهرستان و حدود 40 هزار دانشجو یکی از قطبهای صنعت غرب استان است.

وی درباره راههای تحول اقتصادی افزود: اگر میخواهیم در بحث اقتصاد رشد کنیم باید از بدنه دولت جدا شویم و پرورش خلاقیت دانشجویان در همان دوران تحصیل، نخبه پروری و از میان بردن سیاستهای غلط آموزشی باعث روی آوردن به رشد اقتصادی در سطح کشور خواهد شد.

معاون امور برنامهریزی و عمرانی فرمانداری نجفآباد از تشکیل انجمن حمایت از ایدههای نو و کارآفرین برای اولین بار در کشور در نجفآباد خبر داد و عنوان کرد: این انجمن با حضور صاحبان صنعت و نخبگان در کارگروه اشتغال شهرستان با دو هدف جذب ایده نخبگان با امکانات موجود بهصورت کاربردی و بازاری و ایجاد امنیت در جهت ایده پروری تشکیلشده است.

در پایان تفاهمنامه همکاری میان دانشکده فنی و حرفهای سمیه نجفآباد و فدراسیون جهانی مخترعان منعقد و به امضاء رسید، همچنین اولین مرکز مشاوره کسبوکار، ایده پردازی و خلاقیت شهرستان نجفآباد در دانشکده سمیه تأسیس شد

 

 

آخر مهندس کامیار فرامرزی نماینده دفتر فدراسیون جهانی مخترعان در جمهوری اسلامی ایران از کارگاههاودستاوردهای دانشجویان ومرکز کارآفرینی کارگاههای نوآوری ،خلاقیت ،ایده شو دانشجویان بازدید کردند