در حال بارگذاری ...
چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404
nus.ac.ir

کسب مقام نمونه کشوری در مراکز مشاوره دانشگاه فنی وحرفه ای

کسب رتبه نمونه مراکز مشاوره دانشگاه فنی وحرفه ای توسط آموزشکده فنی وحرفه ای دختران نجف آباد در سی و دومین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

 

همزمان با برگزاری سی و دومین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در روز سه شنبه هجدهم خردادماه که به علت شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد ، مراکز مشاوره ممتاز و برتر ونمونه دانشگاهها در سال 1399 معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دختران نجف آباد :
به نقل از اداره کل روابط عمومی دانشگاه فنی وحرفه ای ، آیین رونمایی از نشان" حامی" و اعلام مراکز مشاوره ممتاز، برتر ، نمونه و فعال در سال 1399 از بخش های مهم برنامۀ نشست روسای مراکز دانشگاهها  در این نشست بود  که با حضور  دکتر صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر علم معاون دانشجویان داخل این سازمان و دکتر صفاری نیا، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت این سازمان برگزار شد.
بنابراین گزارش، در این نشست ،دکتر صدیقی معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر علم معاون امور دانشجویان داخل این سازمان در خصوص سیاستگذاری و برنامه ریزی مراکز مشاوره نظرات خودرا بیان کردند و دکتر مجید صفاری نیا، مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در خصوص اقدامات مراکز مشاوره در سال 1399 و برنامه های سال 1400گزارش خودرا ارایه  نمود و از دانشگاه فنی و حرفه ای که گستره ای به وسعت سراسر کشور دارد  و در سال های اخیر  فعالیت های هماهنگ و شایانی در  حوزه مشاوره و سلامت  داشته است تقدیر و تشکر نمود .
در بخشی از این نشست، چند تن از دبیران مناطق دهگانه مشاوره دانشگاهها به نمایندگی از روسای مراکز، دیدگاههای خودرا در زمینه مسایل جاری و برنامه های آتی اعلام نمودند.
در این مراسم ، مرکز مشاوره دانشگاه تهران با  عنوان  "رتـبه  ممتاز  " و از مراکز دانشـگاه فنـی و حرفـه ای،  مرکز مشاوره دانشکده فنی وحرفه ای دختران دکتر شریعتی تهران با " رتـبه  برتر" و دانشکده دختران نجف آباد با "رتـبه نمونه  " معرفی شدند. که "نشـان حامـی برتر" در این مراسم  به رئیس مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی  دانشگاه فنـی و حرفـه ای، سرکار خانم فریده خالقی تعلق گرفت .
 
در پایان معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان گفت: مراکز مشاوره با ارائه انواع خدمات پیشگیرانه و مقابله ای  در زمینه کرونا، در راه سلامت دانشجویان و دانشگاهیان کوشیدند که این اقدام صیانت و حراست از سرمایه منابع انسانی کشور بود.
وی با اشاره به اینکه مراکز مشاوره با برگزاری بیش از 1000 کارگاه آموزشی مجازی گفت: روشن است که این اقدام چقدر در افزایش آگاهی دانشجویان مفید است و باید این مسیر تداوم یابد.
دکتر علم تاکید کرد : وزارت علوم و سازمان امور دانشجویان به نقش مهم مراکز مشاوره واقف است و همچون گذشته از مراکز مشاوره حمایت می کند. مراکز مشاوره دانشگاهها در ایام کرونا با ابتکار و نوآوری خدمات گسترده ای به دانشجویان ارائه کردند و  وزارت علوم از همه مدیران و کارشناسان این مراکز قدردانی می کند.