
شرایط دریافت گواهی موقت مقطع کاردانی
شرایط دریافت گواهی موقت مقطع کاردانی
گواهی موقت فارغ التحصیلی فقط در صورت کامل بودن مدارک ذیل ارائه می شود:
- اصل مدرک دیپلم و تاییدیه تحصیلی دیپلم درطول تحصیل باید به امور دانشجویی تحویل داده شده باشد.
- در صورتی که جهت دریافت تاییدیه تحصیلی خود اقدام ننموده اید، می توانید براساس اطلاعات مدرک دیپلم خود در سایتemt.medu.ir .www ثبت نام و کد رهگیری را نزد خود نگه دارید.
- دریافت دفترچه اقساط وام ( ویژه دانشجویان دریافت کننده وام صندوق رفاه )
· دانشجویانی که از وام صندوق رفاه دانشجوئی استفاده نموده اند جهت دریافت گواهی موقت باید با امور دانشجوئی تماس گرفته و سپس ده درصد مبلغ وام خود را پرداخت و نسبت به دریافت دفترچه اقساط اقدام نمایید.
- ثبت نام در سامانه ارزیابی www.arzyabi.nus.ac.ir و به همراه داشتن پرینت ثبت نام
- به همراه داشتن کارت دانشجویی
- انجام امور تسویه حساب
- پرداخت مبلغ 15000 ریال جهت الصاق تمبر بر گواهی موقت
· گواهی موقت فقط به دانشجو و در صورت وکالت محضری، به والدین و یا وکیل قانونی شخص تحویل داده می شود.
قابل توجه دانش آموختگان مقطع کاردانی روزانه
دانش آموختگان روزانه به دلیل استفاده از خدمات آموزش رایگان تحصیل به میزان مدت تحصیل درج شده در گواهی موقت ، موظف به آزادسازی مدرک تحصیلی خود می باشند .
مراحل آزاد سازی مدرک تحصیلی :
- ثبت نام در دفتر کاریابی
دانش آموختگان روزانه به دلیل استفاده از آموزش رایگان تحصیل، به میزان درج شده در گواهی موقت موظف به آزادسازی مدرک تحصیلی خود می باشند لذا از تاریخ ذکر شده در گواهی موقت، فقط 6 ماه فرصت دارند تا با ارائه کپی مدرک تحصیلی خود به یکی از دفاتر کاریابی مورد تایید اداره کار، ثبت نام خود را انجام دهند.
نکته : تاریخ فارغ التحصیلی ، تاریخ زیر عکس نمی باشد بلکه ماه ذکر شده در گواهی موقت تاریخ فارغ التحصیلی می باشد به عنوان مثال تیر ماه سال 1398.
دانشجویانی که بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در مقطع بالاتر، روزانه پذیرفته شده اند، بعد از اتمام مقطع بالاتر خود به دفتر کاریابی مراجعه نمایند.
پس از ثبت نام در دفتر کاریابی با سپری شدن 1 سال از تاریخ فارغ التحصیلی یا 6 ماه از تاریخ ثبت نام ، با مراجعه به دفتر کاریابی ثبت نام شده، معرفی نامه خود را دریافت نموده و به اداره کار استان مراجعه نمایید.
پس از دریافت نامه عدم کاریابی از اداره کاراستان، با مراجعه به سایت سازمان امور دانشجویان ( سامانه سجاد ) به آدرس www.portal.saorg.ir نسبت به آزاد سازی مدرک تحصیلی خود اقدام نمایند.
- انجام کار و سابقه بیمه
دانشجویانی که بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی مشغول به کار شده اند و از محل کار خود بیمه به نام آنها ثبت می شود ، می توانند با مراجعه به سایت سازمان امور دانشجویان
( سامانه سجاد ) به آدرس www.portal.saorg.ir نسبت به آزاد سازی مدرک تحصیلی خود اقدام نمایند.
نکته : میزان سابقه بیمه باید با میزان مدت تحصیل رایگان درج شده در گواهی موقت برابر باشد.
- پرداخت هزینه
دانشجویانی که موقعیت ثبت نام در دفتر کاریابی را از دست داده اند و سابقه بیمه به نام خود ندارند می توانند با مراجعه به سایت سازمان امور دانشجویان
( سامانه سجاد ) به آدرس www.portal.saorg.ir با پرداخت هزینه تحصیلی ، نسبت به آزاد سازی مدرک تحصیلی خود اقدام نمایند.
جهت اطلاع کامل از موارد مربوط به نحوه و شرایط لغو تعهد آموزش رایگان می توانید با
دریافت دستور العمل جامع ایفای تعهد خدمت آموزش رایگان از کلیه قوانین مربوطه مطلع گردید.
نکات مهم ثبت نام در سامانه سجاد:
بارگذاری اسکن شناسنامه، کارت ملی، عکس پرسنلی، گواهی موقت، پرینت سابقه بیمه یا نامه عدم کاریابی صادر شده از اداره تعاون و رفاه اجتماعی استان و ثبت صحیح اطلاعات کارنامه تحصیلی ، درموقع ثبت نام در سامانه سجاد الزامی می باشد.
دانش آموختگانی که در ارگان آموزش و پرورش مشغول به خدمت می باشند، اسکن فرم 502 و آخرین حکم کارگزینی درقسمت سوابق کار الزامی می باشد.
دانش آموختگان شاغل در ارگان های دولتی که از بیمه تامین اجتماعی بهره مند نمی باشند، لازم است گواهی اشتغال به کارخود که در آن تاریخ شروع و پایان کار ذکر شده است را در قسمت سوابق بارگذاری نمایند. ( تاریخ شروع به کار باید بعد از تاریخ فراغت از تحصیل باشد).
پس از بارگذاری مدارک در سامانه سجاد، دریافت کد پیگیری الزامی می باشد.
جهت اطلاعات کامل از مراحل ثبت نام در سامانه سجاد می توان فایل راهنمای را از سایت مربوطه دریافت نمایید.